Inici Actualitat Es troba una persona morta prop de Taradell que podria ser en...

Es troba una persona morta prop de Taradell que podria ser en Pere Cabanas

0
COMPARTIR

Aquest dijous al matí s’ha trobat una persona morta en terme municipal de Seva (zona de Balenyà). Els Mossos d’Esquadra només han confirmat la troballa que s’ha fet cap a un quart de 12 del matí. Però no han confirmat cap identitat. Sí que han dit que podria fer mesos que estava morta.

Segons ha pogut saber taradell.com, la troballa l’hauria fet un home que buscava bolets en una zona de díficil accés i visibilitat. Es parla que hauria vist una bicicleta i que després hauria trobat el cadàver. L’home hauria reconegut la bicicleta. Aquest fet li hauria fet pensar que es podria tractar d’en Pere Cabanas, taradellenc que va desaparèixer el passat 12 d’abril, i que va ser buscat per un gran dispositiu de Bombers, Mossos d’Esquadra, Creu Roja, Protecció Civil, agents locals i més de 500 voluntaris durant tres dies i mig. En aquell moment es van rastrejar més de 50 quilòmetres quadrats, però no es va trobar cap indici.

També sembla que la roba que portava la persona morta correspondria amb la que portava el dia que va desaparèixer (una jaqueta vermella) i s’hauria trobat la seva documentació.

Oficialment, però, no hi ha cap confirmació de la identitat de la persona i està pendent de l’autòpsia per determinar les causes.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments