Inici Actualitat L’Ajuntament de Taradell ja treballa per ampliar el polígon industrial d’El Vivet

L’Ajuntament de Taradell ja treballa per ampliar el polígon industrial d’El Vivet

0
COMPARTIR

poligon-vivet-oct20163

L’Ajuntament de Taradell té previst afrontar l’ampliació del polígon industrial El Vivet per disposar de més sòl industrial. De moment, ja ha mantingut diverses reunions amb els propietaris de la zona per acordar com es farà i quines seran les condicions que hauran d’afrontar. El cost de l’ampliació anirà a compte dels propietaris que passaran de tenir sòl agrícola a sòl industrial, amb la cessió dels corresponents espais per a vials públics, equipaments i zona verda.

Una ampliació per parts

poligon-vivet-oct20162Malgrat que el Planejament urbanístic (POUM) de Taradell del 2010 preveu l’ampliació del polígon en tres zones i que duplicaria quasi el sòl industrial, l’Ajuntament de Taradell vol que es pugui fer en tres fases diferents. Segons l’alcalde de Taradell, Lluís Verdaguer, “al 2007 (quan va començar a elaborar-se el POUM) es preveia molta demanda, però la crisi ho va parar tot”. Per això, la primera ampliació que es faria seria la del sector 1, que queda darrere el carrer del Vivet en la intersecció amb la rotonda del carrer Jaume I. D’aquesta manera, es disposaria d’oferta per a mitjana indústria.

Les altres dues previstes que queden davant del barri de la Madriguera i al darrere de Jòdul es farien més endavant. Tot això està pendent que el Departament d’Urbanisme ho aprovi, malgrat que la llei ho permetria. L’ampliació del polígon, però, no seria un fet fins ben bé al 2018.

Equipaments a la zona esportiva

El POUM preveu que l’ampliació d’aquesta part del Polígon El Vivet suposaria disposar d’una zona per a equipaments municipals, que estaria ubicada a la zona esportiva. A falta de definir a què es destinaria, aquesta zona està just al costat del pavelló i davant del camp de futbol petit. Podria destinar-se a zona d’aparcament per les instal·lacions esportives o fer-hi algun projecte que caldria definir a partir d’un estudi de la Diputació de Barcelona. Aquesta zona amb el desplegament del POUM enllaçarà tots els equipaments esportius des del camp de futbol i piscina fins al pavelló i EAS.

poligon-vivet-oct2016

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments