Inici Actualitat El xoc d’un cotxe obliga l’Ajuntament a arrencar els arbustos de l’inici...

El xoc d’un cotxe obliga l’Ajuntament a arrencar els arbustos de l’inici de la carretera de Mont-rodon

0
COMPARTIR

arbustos

A finals d’aquesta setmana passada l’Ajuntament de Taradell va eliminar els arbustos que hi havia a la vorera de l’inici de la carretera de Montrodon, davant del Bon Preu. El motiu de retirar aquests boixos va ser un accident.

Segons l’Ajuntament de Taradell, durant la nit de dimecres a dijous un vehicle va xocar-hi deixant els arbustos en molt mal estat. L’Ajuntament de Taradell està investigant qui va produir les destrosses. Segons alguns testimonis, un vehicle blanc hauria xocat amb els arbustos. També disposa d’un enregistrament de vídeo on es veuria un altre vehicle ajudant el cotxe sinistrat a sortir d’entre els arbustos i abandonar el lloc dels fets.

L’Ajuntament ha enviat les proves als Mossos d’Esquadra perquè investiguin els fets i es puguin demanar responsabilitats, ja sigui al conductor del vehicle sinistrat o a l’asseguradora del vehicle. Si algú pot aportar més informació, es pot adreçar a les oficines de l’ajuntament. De moment, la zona quedarà sense els arbustos característics que van quedar completament xafats.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments