Inici Actualitat El CP Taradell perd la imbatibilitat i el liderat a Capellades

El CP Taradell perd la imbatibilitat i el liderat a Capellades

0
COMPARTIR

cp-taradell-recurs-2016La derrota d’aquest dissabte del CP Taradell de Primera nacional catalana va suposar un doble revès per al conjunt taradellenc. D’una banda, va fer perdre la imbatibilitat a la lliga i, de l’altra, la derrota va significar perdre el liderat.

Els taradellencs, però, van vendre cara le pell davant del Capellades. El conjunt de Pep Rifà no es va adaptar a una pista molt gran i que lliscava molt. El Capellades va posar-se amb un 2 a 0 al marcador, però un minut abans del descans Albert Benito va escurçar diferències.

A la segona meitat, va sorgir Albert Dalmau que va aturar dos penals i va mantenir el CP Taradell al partit. Marçal Casadevall també va veure una targeta blava. El Capellades, però, va fer el 3 a 1. Seguidament, Eduard Genís va marcar per posar el 3 a 2 i Marc Nuri de falta directe va empatar a 3. La derrota va arribar en l’últim minut amb el 4 a 3 del Capellades.

Tot i la derrota, el CP Taradell suma 19 punts després de 8 jornades i està a un sol punt del líder, l’HP Tona.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments