Inici Actualitat La UD Taradell empata a zero contra el Sant Vicenç de Torelló

La UD Taradell empata a zero contra el Sant Vicenç de Torelló

0
COMPARTIR

udtaradell-santvicenc-2016

Empat sense gols entre el Tercera Catalana i el Sant Vicenç de Torelló aquest dissabte a la Roureda. Tot i que els homes de Freixas i Tubau van oferir més bon joc i van disposar de més oportunitats que l’equip de la Vall del Ges, el marcador no es va moure.

El Taradell va sortir disposat a guanyar el partit, tot i que la sort no els va anar de cara. Joel Collell va tenir la primera ocasió al minut 10 després d’una reamatada de cap que va sortir pocs metres per sobre la porteria i, tot seguit, una falta servida per Tala des de la frontal la va desviar la defensa visitant. L’oportunitat més clara pel Taradelll va arribar al minut 22, després d’una escapada per la banda de Canó que Pau Sanmartín va acabar rematant a fora de porteria. Tot i així, en l’única arribada dels de la Vall del Ges a la primera part, Nil Murfulleda va salvar el gol amb una gran aturada després d’un xut.

 El Taradell va continuar intentant buscar el gol. Pau Sanmartin no tornava a rematar bé la pilota sol davant del porter i al minut 37 Arnau Oriol va enviar la pilota al travesser després d’una bona jugada de Canó per la dreta. Un minut més tard, Tala va rematar una falta que va sortir arran de pal.

 El Sant Vicenç va sortir a sorprendre els lcoals al segon temps. Al primer minut, Nil va haver d’intervenir un altre cop per evitar el primer gol. El Taradell no es va deixar sorprendre més i al minut 51 va avisar amb un xut d’Arnau. Tres minuts més tard ho va fer amb una falta on Font no va poder rematar bé. Al minut 68, el Sant Vicenç va tenir el gol a l’abast, però la falta dels visitants va sortir fora de porteria. El Taradell no va patir excessivament fins al final i en els últims minuts va diposar d’opcions per marcar el gol de la victòria.

 Finalment, el marcador no es va moure de l’empat a zero inicial, malgrat el bon partit dels taradellencs. 

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments