Inici Actualitat Es faran obres de millora de la carretera de Vic a Taradell

Es faran obres de millora de la carretera de Vic a Taradell

0
COMPARTIR

carretera-vic-oct2016

El Departament de Territori i Sostenibilitat ha iniciat obres de millora de la carretera B-520 entre Vic i Taradell que tindran un cost d’1 milió d’euros. Els treballs consisteixen principalment en la renovació del ferm i l’adequació dels elements de drenatge i de senyalització al llarg de set quilòmetres. Aquesta actuació de millora de la seguretat viària tindrà una durada prevista de tres mesos.

El tram on s’actuarà s’inicia a la rotonda de l’encreuament entre la B-520, a Vic, amb la N-141d (carretera de Calldetenes) i finalitza un cop passada la zona urbana de Taradell.

10.000 vehicles diaris

Actualment, la B-520, formada per dos carrils de  3,5 metres d’amplada, té un trànsit bastant intens amb uns 10.000 vehicles diaris, a la zona propera a Vic, i uns 5.700 cap a la zona de Taradell. Així, aquesta actuació inclou la millora del ferm mitjançant un tractament i sanejament previs i l’estesa d’una nova capa d’asfalt. També s’ha previst el condicionament dels accessos o encreuaments amb la carretera amb paviment granular, de formigó o d’aglomerat, segons cada cas, i la formació de passos salvacunetes. Les obres es complementaran amb l’adequació dels sistemes que faciliten el drenatge de la carretera; de la senyalització horitzontal i vertical; dels elements d’abalisament i de les barreres de seguretat. 

Afectacions al trànsit

Es preveu que l’execució d’aquestes tasques comporti afectacions al trànsit, que consistiran en l’ocupació d’un carril de la calçada, en funció de les necessitats de l’obra, de manera que es donarà pas alternatiu als vehicles pel carril que quedi lliure. L’horari dels treballs és de dilluns a divendres, entre les 8 i les 18 hores.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments