Inici Actualitat L’Associació de Botiguers de Taradell ofereix vals regal com a opció per...

L’Associació de Botiguers de Taradell ofereix vals regal com a opció per fer obsequis

0
COMPARTIR

cartel-vals-regal-abtA partir d’aquest mes de novembre i amb motiu ja de la campanya de Nadal, l’Associació de Botiguers de Taradell (ABT) ha posat en marxa una nova iniciativa. Es tracta de donar l’opció d’adquirir vals regal per aquelles persones que volen fer un obsequi a algú, però no saben què regalar.

D’aquesta manera qui rep l’obsequi, pot gastar-se els vals en qualsevol dels establiments adherits a l’ABT i amb els productes que vulgui. Els vals tindran un valor de 10 i 5 euros i s’oferiran amb un pack regal. Aquests vals es podran gastar tots en un sol establiment o repartir la despesa en diferents comerços.

Aquests vals regal es poden comprar en aquests quatre comerços: Mima’t, Home-Dona Sellés, Fantasia i Esports Autonell. Properament, l’ABT posarà en marxa la campanya promocional de Nadal per incentivar que es compri a Taradell.

 

 

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments