Inici Actualitat Taradell fa busos per anar a la concentració de diumenge a favor...

Taradell fa busos per anar a la concentració de diumenge a favor de les institucions catalanes

0
COMPARTIR

cartell-concentracio-democracia-13n2016

L’Assemblea de Taradell serà present a la concentració d’aquest diumenge 13 de novembre a favor de la democràcia i les institucions catalanes i contra la judicialització de la política. Per aquest motiu, s’han posat a la venda tiquets d’autocar per assistir-hi.

Els tiquets es poden comprar a Can Vilaró. En total, s’han organitzat dos autocars per anar fins a Barcelona. Els autocars marxaran a les 10 del matí des de la parada de busos. La concentració és a les 12 del migdia a l’avinguda Maria Cristina de Barcelona.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments