Inici Actualitat Albert Pujol repeteix triomf a la Cabrerès Mountain Marathon 2016

Albert Pujol repeteix triomf a la Cabrerès Mountain Marathon 2016

0
COMPARTIR
Foto: CabrerèsMM
Foto: CabrerèsMM
Foto: CabrerèsMM

Per segon any consecutiu el taradellenc Albert Pujol ha guanyat la Cabrerès Mountain Marathon. Tal com va fer el 2015, aquest diumenge s’ha imposat a la prova que complia la tercera edició. Pujol ha tardat 3 hores 40 minuts i 10 segons i amb un marge de 20 minuts respecte al segon classificat, Albert Garcia.

La prova comptava amb 42,5 quilòmetres de recorregut. El triomf li va suposar un premi de 300 euros en metàl·lic, un pack esportiu i productes de la terra. La prova, organitzada per l’Associació Esportiva Cabrerès i el Diari Sport, tenia un desnivell positiu de 1.600 metres i transitava per camins entre Rupit, Tavertet, l’Esquirol i Cantonigròs.

També cal destacar que a la categoria de Mitja Marató hi havia diversos taradellencs: Jordi Aguilera (26è), Eduard Aguilera (54è), Jordi Povedano (55è) i Miquel Codony (56è).

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments