Inici Actualitat La UD Taradell surt golejada de Folgueroles

La UD Taradell surt golejada de Folgueroles

1
COMPARTIR

udtaradell-recurs2016L’equip de Tercera Catalana de la UD Taradell va patir aquest dissabte a la tarda la golejada més àmplia en el que va de lliga. L’equip taradellenc, amb moltes baixes, absències i jugadors sancionats, va perdre per 5 a 0 contra el Folgueroles.

El partit, a més, va tenir la mala notícia que Tala no va poder jugar-lo per lesió, que va obligar a fer jugar el porter suplent Nil de jugador davant les absències. La golejada es va confirmar a la segona meitat. Durant el primer temps, el Taradell va tenir opcions. Els locals es van avançar en el marcador al minut 8. Tot i això, el Taradell va poder empatar en un penal, que va fallar Xente.

Amb 1 a 0 es va arribar al descans. A la segona part, però, va arribar la sentència. Sense jugadors de recanvi, ja que Jordi Pladevall Puigdesens estava de suplent, però tornava després d’una lesió, els locals van fer quatre gols més per sentenciar el partit. Dos gols cap al quart d’hora van sentenciar. I a la part final, el Taradell va tirar la tovallola i va rebre dos gols més en els últims minuts.

El Taradell s’haurà de recuperar de cara a la propera jornada. Recupera segur Jordi Pladevall Roma, que ja haurà complert el partit de sanció. Però continua tenint de baixa Albert Muntal, Marçal Sala i Xevi Carrillo per lesió, Collins a qui li queden tres partits de sanció i s’haurà de veure si Tala continua lesionat, i si es pot comptar amb Serrabassa i Chica que aquest dissabte no hi eren.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

1 Comment
més nou
més antic més votat
Inline Feedbacks
View all comments
Josep
Josep
7 novembre 2016 12:14

Quina vergonya que tot un Taradell on sempre havia tingut grans jugadors, acabi anant amb quadre als camps de futbol i amb la meitat de l’equip de fora del poble.

Vergonyós!