Inici Actualitat El CP Taradell goleja el tercer classificat a la Primera nacional catalana

El CP Taradell goleja el tercer classificat a la Primera nacional catalana

0
COMPARTIR

cp-taradell-recurs-20162El CP Taradell continua fortíssim i liderant la Primera nacional catalana. Aquest dissabte a la tarda al municipal d’El Pujoló va golejar al Noia Freixenet B, tercer classificat.

Els taradellencs no van donar opció als visitants. Als 5 minuts Xevi Soler avançava al Taradell. Menys de dos minuts més tard, era el torn per Eduard Genís que posava el 2 a 0 a l’electrònic. En els primers minuts, quasi no hi va haver interrupcions en el joc, en un partit molt net. A falta de tres minuts pel descans Marc Soler va fer el 3 a 0 que encarrilava el partit.

A la represa, hi va haver intercanvis en el joc. I no va ser fins a l’equador del segon temps que el Noia va aconseguir reduir diferències. Va ser un miratge, ja que el Taradell no es va deixar sorprendre. La sentència va arribar en els últims cinc minuts. Primer Marçal Casadevall i després Albert Benito, amb dos gols seguits, van posar el definitiu 6 a 1 que manté el CP Taradell en solitari al capdavant de la classificació. Aquesta és la sisena victòria consecutiva dels taradellencs, que només han cedit un empat en set jornades.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments