Inici Actualitat La UD Taradell suma tres punts contra el Sant Feliu malgrat acabar...

La UD Taradell suma tres punts contra el Sant Feliu malgrat acabar amb 9 jugadors

0
COMPARTIR

udtaradell-sant-feliu-2016

Triomf sofert de la UD Taradell aquest dissabte a la tarda a la Roureda. Els taradellencs van superar per 1 a 0 al Sant Feliu de Codines. L’equip local va acabar el matx amb 9 jugadors i va jugador durant més de 25 minuts amb inferioritat numèrica.

Només aquest fet va fer patir pel resultat, ja que en la resta de partit els taradellencs van ser superiors i van disputar un molt bon partit. Només iniciar-se el partit, en el primer minut, va estar a punt d’arribar el primer gol. Nadir va centrar per la dreta i Serrabassa va xutar fent que la pilota sortís fregant la base del pal. Al minut 4 un xut llunyà dels visitants va tocar el travesser, en la més clara ocasió del Sant Feliu en tot el partit.

udtaradell-sant-feliu-20162A partir d’aquí van arribar minuts de molt control taradellenc, que portava la inciativa sense trobar el gol ni ocasions clares. Una nova ocasió al minut 26 dels visitants no va fer perdre la dinàmica al Taradell, que va poder marcar al minut 36. Passada a l’espai de Canó i Chica davant la sortida del porter va tocar cap a un costat, però la pilota no va trobar porteria. La millor ocasió local.

A la represa, va arribar al gol. En el primer minut un xut va acabar amb mans dins l’àrea visitant. Tala no va fallar i va posar l’1 a 0 al marcador. Després d’uns minuts on el Taradell va perdre el control i el Sant Feliu va avisar en un parell de córners, un d’ells amb un cop de cap que va haver d’aturar Nil, van arribar les expulsions.

Al minut 65 Plade Roma va rebre una falta molt clara i es va aixecar per empentar el rival. L’empenta no va ser dura ni desproporcionada i era mereixedora de groga. Però l’àrbitre va ensenyar-li la vermella directa. A partir d’aquí el Taradell va passar a defensar-se amb ordre. Chica va tenir una de les poques ocasions en un xut un pèl desviat al 69 i Canó al 82 va arribar per la dreta per centrar perquè Chica estés a punt de marcar. Un minut després en una baralla entre jugadors va ser expulsat també Collins amb vermella directa.

En els últims minuts amb 9 jugadors el Taradell es va defensar, però els visitants no van tenir cap ocasió per empatar. Els taradellencs tornen al camí del triomf després de dues jornades amb derrotes.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments