Inici Actualitat Primer triomf del TT Mont-rodon davant del Ripoll

Primer triomf del TT Mont-rodon davant del Ripoll

0
COMPARTIR
tennis-taula-josep-crusatsImportant victòria del TT Mont-rodon aquest dissabte passat a casa contra el TT Ripoll per un resultat clar d’un 6 a 1. Tot i aquest marcador el partit no va ser tan fàcil, si més no al principi on els jugadors locals van haver de lluitar molt per aconseguir els dos primers partits. A partir d’aquí tot va anar millor, i només el millor jugador visitant va poder guanyar un punt. En el partit de dobles els taradellencs també es van poder imposar.

L’equip després de guanyar els 3 punts en joc del partit puja fins a la setena posició amb 5 punts. Van jugar: Jordi Forcada (2,5), Guillem Riera (2) i Xinhe Ren (1,5). Aquesta setmana l’equip es desplaça fins a Torelló per jugar contra el TT Torelló B.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments