Inici Actualitat El casal de gent gran de Taradell va fer un intercanvi amb...

El casal de gent gran de Taradell va fer un intercanvi amb el d’Avià

0
COMPARTIR

intercanvi-casals-taradell-avia-2016

Una trentena de persones grans del municipi de Taradell van participar d’un intercanvi de casals amb la població d’Avià a principis de la setmana passada. Un autobús va conduir als participants fins al local polivalent d’Avià, on es va esmorzar. Després i amb una pluja poc intensa però insistent, es va visitar el Llac de Graugés i l’església romànica de Santa Maria d’Avià. Després es va procedir a un dinar de germanor i una amenitzada sobretaula amb l’actuació d’acordionistes locals.

intercanvi-casals-taradell-avia-20163Aquest programa d’intercanvis té com a objectiu que les persones grans de diferents poblacions creïn vincles, intercanviïn experiències i donin a conèixer els seus municipis i les seves associacions de gent gran. El programa doncs, consta de dues sortides, i en cadascuna d’elles un poble fa d’amfitrió i l’altre de visitant. La passada primavera va ser Taradell el municipi que va acollir als avianesos, i en aquesta ocasió ha estat a la inversa.

Taradell és la segona vegada que participa en aquest tipus d’intercanvis, havent acollit i visitat anteriorment el municipi de Sant Quintí de Mediona. Aquesta activitat està organitzada conjuntament per l’Associació de Jubilats de Taradell, l’Ajuntament de Taradell i el programa de dinamització de gent gran de la Mancomunitat La Plana.

intercanvi-casals-taradell-avia-20164

intercanvi-casals-taradell-avia-20162

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments