Inici Actualitat Guillem Oliver aconsegueix un 3r lloc a la Copa Catalana de trial...

Guillem Oliver aconsegueix un 3r lloc a la Copa Catalana de trial 2016

0
COMPARTIR
Guillem Oliver
Guillem Oliver
Guillem Oliver

Terrassa va tancar aquest diumenge l’edició 2016 de la Copa Catalana de trial en bicicleta. El balanç taradellenc en aquesta edició va ser d’un podi final. El taradellenc Guillem Oliver va acabar tercer en la categoria infantil.

Oliver va assegurar el podi acabant tercer a Terrassa i sumant 71 punts després de cinc proves, de les quals n’ha guanyat una (la disputada a Premià de Dalt). Oliver ja havia guanyat dues vegades la Copa catalana, però competint en altres categories.

A la resta de categories cal destacar la quarta posició de Jordi Araque en categoria èlit masculí i la cinquena de Jordi Povedano en alevins. Altres taradellencs que han participat a la Copa Catalana han estat Jordi Tulleuda, que ha combinat la seva participació en catagoria infantil (14è) i una prova en aleví; Marc Serra en Open blanc (10è, havent disputat una sola prova); Guillem Tulleuda(11è) i Marc Codina (15è, només havent disputat dues proves) i Ferran Serra (18è, havent disputat només una prova) en categoria principiant

La prova es va disputar a les instal·lacions de l’Atlètic Terrassa Hockey Club (ATHC) sobre un recorregut mixt amb zones naturals i artificials on els participants havien de superar cinc zones dues vegades amb un temps determinat.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments