Inici Actualitat El CP Taradell supera amb solvència el Sentmenat i continua líder

El CP Taradell supera amb solvència el Sentmenat i continua líder

0
COMPARTIR

cptaradell-sentmenat20164

El CP Taradell continua manant a la Primera nacional catalana. Aquest dissabte a la tarda al pavelló municipal El Pujoló els taradellencs van sumar un nou triomf, el quart de la temporada.

cptaradell-sentmenat20162Ho van fer davant del HC Sentmenat, que va complicar força les coses durant els primers 25 minuts. El partit va començar amb molta igualtat i alternatives en atac per part dels dos equips. Malgrat tot, el CP Taradell es va avançar al marcador amb dos gols. A poc segons per la mitja part, el Sentmenat va retallar diferències.

A la represa, semblava que el partit es complicava, ja que els visitants van fer l’empat a 2. Però el CP Taradell va reaccionar amb molta solvència i amb quatre gols va acabar sentenciant el partit amb autoritat. Marc Soler en dues ocasions, Albert Benito, Marc Nuri també en dues ocasions, i Marçal Casadevall van ser els autors dels gols.

Després de cinc jornades, el CP Taradell és líder en solitari i es manté invicte amb quatre victòries i un empat.

cptaradell-sentmenat20163

cptaradell-sentmenat-2016

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments