Inici Actualitat Segona derrota consecutiva de la UD Taradell en perdre a Gurb

Segona derrota consecutiva de la UD Taradell en perdre a Gurb

0
COMPARTIR

udtaradell-recurs2016L’equip de Tercera Catalana de la UD Taradell va sumar aquest dissabte la segona derrota consecutiva en perdre clarament davant del Gurb. L’equip taradellenc, que continua arrossegant baixes i aquest dissabte alguna absència i jugadors tocats, va caure per 3 a 0 i veu frenat el seu bon inici de temporada.

El Taradell no va fer un bon partit ni mèrits per endur-se algun punt de Gurb. Els locals es van avançar a l’equador del primer temps. I un quart més tard feien el segon gol. Al descans s’hi va arribar amb 2 a 0 pels locals.

Sense massa idees el Taradell va mantenir-se dintre el partit fins a poc més d’un quart d’hora del final, quan el Gurb va sentenciar amb el definitiu 3 a 0. Aquesta és la segona derrota consecutiva que el Taradell perd i que tampoc marca cap gol.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments