Inici Actualitat Una vintena d’empresaris participen al taller sobre venda que es fa a...

Una vintena d’empresaris participen al taller sobre venda que es fa a Taradell

0
COMPARTIR

taller-venda-mancomunitat-2016

Una vintena d’empresaris i emprenedors van participar ahir a Can Costa i Font de Taradell al taller “La venda de serveis” a càrrec de SECOT (Voluntariat Sènior d’Assessorament Empresarial). Aquest taller, organitzat per la Mancomunitat La Plana i l’Ajuntament de Taradell i amb la col·laboració de SECOT, s’emmarca dins el Programa Anual “Formació per Empreses i Emprenedors a Osona 2016” que les diferents entitats de promoció econòmica de la comarca han coordinat amb el suport de l’Agència d’Emprenedoria Innovació i Coneixement Creacció.

A la sessió formativa es van donar a conèixer les particularitats de la venda de serveis, diferenciant la venda de productes i la venda de serveis i es va realitzar un taller pràctic amb la participació dels assistents.

taller-venda-mancomunitat-20162

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments