Inici Actualitat El Col·legi Sant Genís i Santa Agnès segueix conscienciant que els alumnes...

El Col·legi Sant Genís i Santa Agnès segueix conscienciant que els alumnes vagin a peu a escola

0
COMPARTIR

prova-peu-escola-sant-genis-santa-agnes-2016

Després de la prova pilot i un treball a classe que es va fer al mes de maig passat, aquest dijous diversos alumnes del Col·legi Sant Genís i Santa Agnès de Taradell han repetit l’experiència d’anar a peu des de casa seva fins a l’escola. L’objectiu és que es vagin acostumant a aquesta mobilitat sostenible i reduir l’emissió de diòxid de carboni produïda pels trasllats en cotxe. Al mateix temps, es potencia l’habit saludable de caminar.

prova-peu-escola-sant-genis-santa-agnes-20162Aquest dijous hi han participat un total de 120 alumnes que tenien diferents punts de trobada per iniciar el recorregut a peu fins a l’escola.Aquests punts eren la Plaça de les Eres, la Plaça del Sol al barri de Castellets, la Plaça de l’Homenatge a la Vellesa, la carretera de Viladrau i la urbanització La Roca. L’acció s’ha fet conjuntament amb mestres i professors que han acompanyat els alumnes en el recorregut.

Després d’aquesta segona vegada, no es descarten més dies semblants per anar conscienciant progressivament a alumnes i pares i mares.

Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments