Inici Actualitat La UD Taradell perd contra l’OAR Vic per culpa d’un autogol

La UD Taradell perd contra l’OAR Vic per culpa d’un autogol

0
COMPARTIR

udtaradell-oarvic-2016

Un gol en pròpia porteria va acabar decidint el partit entre la UD Taradell de Tercera Catalana i l’OAR Vic, en l’enfrontament entre els dos primers classificats. El partit va ser molt competit, però els vigatans van gaudir de les millors ocasions davant d’un conjunt taradellenc que no va estar massa encertat ni fi durant tot el matx.

A la primera meitat hi va haver molta igualtat, però les millors ocasions van ser vigatanes. Després d’unes arribades puntuals de l’OAR en el primer minut, el joc es va igualar. Al minut 11 Chica va gaudir de la millor ocasió taradellenca. Una passada llarga de Canó la va recollir Chica que va intentar superar el porter vigatà, però aquest va desviar a córner. Al quart d’hora Nil va evitar el gol. Un fora de banda llarg el va rematar de cap un jugador vigatà a tres metres de la porteria i Nil va treure una mà magistral per rebutjar a córner.

udtaradell-oarvic-20162Durant el primer temps, les pilotes llargues dels vigatans van complicar força la feina defensiva del Taradell. Al minut 36 un contraatac per la dreta vigatana va acabar amb un xut fallit d’un jugador visitant que es va convertir en una assistència per un altre jugador. Sans, però, va arribar ràpid per obstaculitzar el xut i evitar que fos gol.

La segona part va començar amb una ocasió molt clara pel Taradell. Jugada de Canó que va cedir a Chica que no va encertar en fer el gol. A partir de llavors força migcampisme i molta igualtat. Si bé, cap a l’equador del segon temps l’OAR va tenir més arribades. Primer amb un cop de cap que va acabar en córner. El gol va arribar al minut 71 en la jugada menys clara. Una centrada per la dreta que no va encertar a rematar de planxa un jugador vigatà, va tocar sense voler en els peus de Tala i es va introduir al fons de la xarxa.

Fins al final el Taradell ho va intentar arriscant, però amb poques idees. Al minut 86 un xut llunyà de l’OAR va desviar-lo Nil a córner i, tot seguit, una nova rematada vigatana va tocar al travesser i va rebotar a la línia. Els vigatans van reclamar gol fantasma, tot i que des de la nostra posició propera no va semblar que la pilota traspassés la línia de gol.

El Taradell va tenir l’empat ja en el temps de descompte. En un córner la pilota va arribar a la frontal i Plade va engaltar-la. La pilota va desviar-la Font, però va sortir un pèl alta per sobre el travesser. Ja no hi va haver temps per res més. Primera derrota de la UD Taradell a casa de la temporada.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments