Inici Actualitat El CP Taradell manté la ratxa i goleja a la pista del...

El CP Taradell manté la ratxa i goleja a la pista del Riudebitlles

0
COMPARTIR

cp-taradell-recurs-20162

El Club Patí Taradell va aconseguir aquest divendres la victòria més àmplia de la temporada en la quarta jornada de la Primera nacional catalana. Els taradellencs van golejar per 0 a 6 al Riudebitlles i mantenen la imbatibilitat a la lliga, on han sumat tres victòries i tan sols un empat en la jornada inicial.

Les dues parts del partit van acabar igual, amb un 0 a 3 al marcador. Els golejadors del partit van ser, per aquest ordre, Marçal Casadevall en dues ocasions (el segon de penal), Xevi Soler, Albert Benito, Xevi Soler i Edu Genís. El CP Taradell va fer un gran partit, sobretot, a nivell defensiu on no va concedir gens.

Amb aquest triomf el CP Taradell ja suma 10 punts i continua al capdvant de la classificació.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments