Inici Actualitat El CP Taradell supera el Sant Just i es manté invicte

El CP Taradell supera el Sant Just i es manté invicte

0
COMPARTIR

cp-taradell-recurs-20163

Segon triomf consecutiu del Club Patí Taradell a la Primera nacional Catalana. Els taradellencs van superar aquest dissabte el Sant Just per 4 a 2 al pavelló del Pujoló.

El CP Taradell va deixar resolt el partit en els primers 25 minuts. Amb un 4 a 0 es va arribar al descans. Els gols els van marcar Marc Soler, Xevi Soler, Eduard Genís i Marçal Casadevall. Al segon temps, els visitants van escurçar diferències, però el triomf no va perillar en cap moment.

Amb la victòria el conjunt entrenat per Pep Rifà encara no coneix la derrota a la lliga. En tres jornades ha sumat un empat i dues victòries en una competició que es presenta molt igualada. Ara mateix, hi ha quatre equips al capdavant de la classificació amb 7 punts.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments