Inici Actualitat La UD Taradell perd l’ocasió de guanyar a la Garriga en fallar...

La UD Taradell perd l’ocasió de guanyar a la Garriga en fallar un penal al tram final

0
COMPARTIR

lagarriga-udtaradell-2016

Empat a 1 entre la Garriga i la UD Taradell, en un partit que hauria pogut acabar amb la victòria taradellenca. Un penal fallat per Tala a cinc minuts del final va impedir trencar la igualtat en el marcador. Malgrat tot, el punt és positiu, ja que el partit va ser molt igualat i els locals, que encara estan invictes aquesta temporada, van posar les coses molt difícils.

El Taradell va fer un bon partit, tot i que a la segona part va patir més davant la intensitat dels locals. A la primera part, els taradellencs van tenir un partit tranquil i es van avançar en el marcador al minut 41 mitjançant Tala. Amb 0 a 1 es va arribar al descans. Al segon temps, els locals van forçar la màquina per empatar el partit i ho van aconseguir al minut 64. A partir d’aquí, la Garriga va apretar molt per buscar la victòria i el Taradell va patir. Tot i així, Xente en una ocasió molt clara va estar a punt de tornar a marcar pel Taradell.

Els taradellencs es van recuperar a la part final, quan el partit es va trencar i va disposar de les millors oportunitats per marcar. De fet, a cinc minuts pel final va gaudir d’un penal a favor que el porter va aturar a llançament de Tala. Amb l’empat el Taradell suma 13 punts en sis jornades i la setmana vinent rebrà l’OAR Vic, que és líder amb 14 punts.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments