Inici Actualitat El TT Mont-rodon enceta la lliga amb una derrota a Sant Quirze

El TT Mont-rodon enceta la lliga amb una derrota a Sant Quirze

0
COMPARTIR

tennis-taula-montrodon-jordi-forcada-2016Derrota per 5 a 2 aquest cap de setmana del TT Mont-rodon en el seu debut a la Lliga Intercomarcal de tennis taula. L’equip taradellenc visitava la pista del Sant Quirze, on no va tenir opcions.

El partit va començar amb un 4 a 0 pels locals, però a partir d’allà es van poder guanyar els dos últims punts individuals del partit aconseguits per Jordi Forcada, tot i jugar lesionat, i Xinhe Ren.

En el partit de dobles després de començar bé i poder guanyar un joc, es van veure superats pels jugadors locals. Van jugar: Jordi Forcada (1), Xinhe Ren (1) i Guillem Riera.
Aquesta temporada l’equip del TT Mont-rodon el formaran: Jordi Forcada (entrenador i delegat), Rafael Montenegro, Werner Howad, Jaume Cunill i les noves incorporacions Guillem Riera i Xinhe Ren. Aquesta setmana l’equip jugarà el seu primer partit a casa enfrontant-se al Vic TT que ha guanyat bé en la primera jornada. El partit serà a les 16:30h al gimnàs del col·legi de Les Pinediques.
COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments