Inici Actualitat Massiva assistència de gent al trial solidari Arnau 97

Massiva assistència de gent al trial solidari Arnau 97

0
COMPARTIR

trial-arnau97-20163

El Mas El Ricart de Taradell va acollir aquest diumenge el trial solidari, organitzat pels pares de l’Arnau Ricart per recollir diners per la campanya Arnau 97 creada per donar fons per investigar la malaltia X-ALD. El Mas el Ricart s’ha convertit en una gran zona de trial on multitud de gent hi ha participat, ja fos comprant samarretes, tires per la rifa o entrepans i begudes.

trial-arnau97-201610Durant tot el matí, malgrat la boira de primera hora, va ser constant la participació de gent. Hi havia diverses zones i categories habilitades, amb la col·laboració de Trialsport, per als practicants del trial distribuïts en cinc categories: Open lliure, Open blanc, Open Blau, Open Verd i Open Taronja. També es sortejaven regals de pilots tan coneguts com Marc Màrquez o Rossi.

Durant el matí també hi va haver les exhibicions de trial d’Adam Raga, veí de Taradell i amic personal de la família, o dels campions del món Abel Mustieles i Eloi Palau. També s’hi van veure moltes cares conegudes com Nando Jubany, Àlex Crivillés, Gerard Farrés o Jordi Tarrés.

trial-arnau97-20169A més, es venien samarretes, pulseres i piruletes per recollir més diners per investigar la malaltia que es va endur fa poc més d’un any a l’Arnau Ricart.

Durant el matí, també es va aprofitar per fer la donació de diners de l’Envelat 2016. Aquest any els organitzadors es van comprometre que si hi havia beneficis, un cop pagades totes les despeses, es faria una aportació a la campanya Arnau 97. Gràcies a la gran participació de gent, la donació s’ha triplicat respecte a l’any anterior (llavors es van donar 500€ a Osona contra el càncer) i es van donar 1.500€ a la campanya Arnay 97.

trial-arnau97-20167

trial-arnau97-201611

trial-arnau97-20165

trial-arnau97-20164

trial-arnau97-20162

trial-arnau97-2016

trial-arnau97-20166

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments