Inici Actualitat El CP Taradell es refà guanyant in extremis a la pista del...

El CP Taradell es refà guanyant in extremis a la pista del Ripoll

0
COMPARTIR

cp-taradell-recurs-2016

En el partit avançat corresponent a la segona jornada de la Primera nacional catalana el Club Patí Taradell va sumar el primer triomf de la temporada. Ho va fer a la pista del Ripoll, on va guanyar per 3 gols a 4.

El partit no es va resoldre fins als últims segons del partit, malgrat que els taradellencs sempre van portar la iniciativa en el marcador. Un gol de Marçal Casadevall només començar ja va donar avantatge als homes de Pep Rifà. El Taradell va dominar al primer temps amb diverses ocasions per ampliar el marcador, però que van ser resoltes pel porter local. Tot i les poques oportunitats locals, abans del descans el Ripoll va empatar.

La segona part va començar, de nou, amb un gol als tres minuts de Marçal Casadevall. Poc després Albert Benito feia l’1 a 3 i semblava que el Taradell tenia encarrilat el matx. Però de penal el Ripoll va fer el 2 a 3. Una pilota al travesser i una falta directa desaprofitada van impedir un nou gol taradellenc. Així es va arribar als últims minuts amb incertesa al marcador. En l’últim minut el Ripoll va aprofitar una falta directa per empatar a 3. Però a falta de tan sols uns segons, un contraatac taradellenc va servir perquè Marçal fes el seu hattrick amb un xut ajustat.

El CP Taradell suma quatre punts després de dues jornades.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments