Inici Actualitat Albert Pujol acaba segon a les National Sky Series 2016

Albert Pujol acaba segon a les National Sky Series 2016

0
COMPARTIR

albert-pujol-marato-montserrat-2016

El taradellenc Albert Pujol ha acabat la tercera edició de les National Sky Series Spain-Andorra-Portugal amb una segona posició. Aquest diumenge es va disputar l’última cursa puntuable a Granada. Hi va tenir lloc la Sagra Skymarathon on s’hi jugava el títol amb Pol Rodríguez, que va ser qui es va acabar imposant.

A l’última prova els dos corredors hi arribaven separats només per 14 punts. Albert Pujol anava per darrere, malgrat que la temporada va començar-la guanyant la primera prova a la Marató de Montserrat al mes de maig.

Pol Rodríguez es va imposar amb un temps de 4 hores 8 minuts i 40 segons. Albert Pujol va ser segon a 8 minuts i mig del vencedor i ha assolit el subcampionat.

La cursa de Granada tenia una distància de marató amb 2.700 metres de desnivell positiu. Els participants havien de coronar el pic de la Sagra de 2.383 metres d’altitud. La cursa es disputava a La Puebla de Don Fadrique, entre els parcs naturals de la Sierra de Castril i de Cazorla.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments