Inici Actualitat El CP Taradell enceta la lliga aquest dissabte rebent el Piera

El CP Taradell enceta la lliga aquest dissabte rebent el Piera

0
COMPARTIR

cp-taradell-recurs-2016

El Club Patí Taradell de Primera nacional catalana inicia la lliga aquest dissabte a la tarda al pavelló d’El Pujoló. L’equip, entrenat per Pep Rifà, que compleix la segona temporada, rebrà la visita del Piera a partir de les sis de la tarda.

Els taradellencs afronten el primer partit de lliga amb tots els jugadors a punt i amb l’objectiu d’intentar l’assalt de categoria que es resisteix en les últimes temporades. Es manté el mateix bloc de jugadors de l’anterior temporada, amb l’única incorporació de Xevi Soler, que ja havia disputat partits amb l’equip al tram final de la lliga passada.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments