Inici Actualitat La UD Taradell supera el Llerona en un partit on té moltes...

La UD Taradell supera el Llerona en un partit on té moltes ocasions per sentenciar

0
COMPARTIR

udtaradell-llerona-2016

La UD Taradell va realitzar aquest dissabte un partit força complet davant el Llerona. Els taradellencs van guanyar per 1 a 0 en un partit on van tenir moltes opcions per sentenciar i on van patir més quan jugaven amb superioritat numèrica.

Ja en els primers instants el Taradell va tenir dues arribades perilloses a la porteria rival. Després d’aquests avisos el a partit es va igualar i cap dels dos equips va gaudir d’ocasions. Als 20 minuts el Llerona va tenir dues arribades molt esporàdiques fruit de dos rebutjos que es van convertir en xuts perillosos. A la mitja hora va arribar l’ocasió més clara fins llavors. Marçal va rebre una passada a l’interior de l’àrea, però la ràpida sortida del porter va evitar el gol. Al 31 els mateixos protagonistes, però ara Marçal arribant en velocitat per l’esquerra i el seu xut creuat l’aturava el porter.

Abans del descans encara una triple ocasió del Taradell. Canó en una combinació amb Marçal entrava pel centre i el seu xut ras el desviava amb la punta del peu el porter del Llerona. A la sortida del córner Plade Roma primer xutant i després rematant de cap fregava el gol.

udtaradell-llerona-20162La segona part va començar amb igualtat, però al minut 52 Marçal aprofitava una pilota llarga per presentar-se davant del porter i superar-lo pel costat. Era l’1 a 0, que feia justícia al que s’havia vist sobre el terreny de joc.

Deu minuts més tard, doble ocasió per sentenciar. Chica controlava una pilota llarga i el seu xut el desviava a córner el porter. A la sortida del córner Marc Font, tot sol, rematava massa fluix a les mans del porter. Als 65 el Llerona es va quedar amb inferioritat numèrica i això va canviar el domini del partit.

A partir d’aquí el Taradell va patir més, tot i que va tenir moltes ocasions per sentenciar. Al minut 76 una pilota llarga del Llerona es convertia en un xut des de l’extrem esquerre de l’àrea i obligava a fer una gran aturada a Nil. Dos minuts després, el Taradell tenia l’ocasió més clara per sentenciar. Passada de Plade i Chica driblant treia un xut ras que tocava la base del pal.

Fins al final el Llerona va posar l’ai al cor, sobretot, a través de faltes. La més clara al minut 79 en una falta frontal llunyana que ningú va tocar i després del bot va obligar a Nil a fer una gran aturada per evitar el gol.

Al final tercer triomf consecutiu del Taradell, que suma tres jornades i 9 punts ocupant el liderat del grup cinquè de la Tercera Catalana.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments