Inici Actualitat L’Escola municipal L’Arpa iniciarà els cursos a la nova seu de l’escola...

L’Escola municipal L’Arpa iniciarà els cursos a la nova seu de l’escola bressol La Baldufa

0
COMPARTIR

escola-bressol-baldufa

L’Escola municipal L’Arpa de Taradell ja té nova casa. Aquest setembre ja s’ha traslladat al nou equipament de l’escola bressol La Baldufa, tal com vam anunciar a taradell.com abans de l’estiu. Està previst que el proper dilluns 19 de setembre comencin les classes ja en aquest edifici.

Per aquest motiu, aquest dijous de 5 a 7 de la tarda es farà una jornada de portes obertes per a tothom qui vulgui veure els nous espais. Fins ara, les classes de manualitats, dibuix, pintura, ceràmica i monogràfics es realitzaven a l’edific del Sindicat, que ja no acollirà cap aula. També s’hi traslladen les classes de ioga i tai-chi que fins aquest estiu es realitzaven en un espai de l’edifici de La Caixa.

L’edifici de Can Met quedarà únicament per a les classes de l’Escola de Música de Taradell. El canvi d’ubicació de l’Escola municipal L’Arpa es realitza per aprofitar un equipament que des de fa tres anys estava tancat per la baixada de matriculacions a les escoles bressol. D’aquesta manera, l’Escola l’Arpa disposarà d’espais més moderns i amplis.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments