Inici Actualitat Es convoca el 9è Premi Ajuntament de Taradell a treballs de Batxillerat

Es convoca el 9è Premi Ajuntament de Taradell a treballs de Batxillerat

0
COMPARTIR

premi-ajuntament-taradell-2015

Després que l’any anterior quedés desert per primera vegada, enguany es torna a convocar el Premi Ajuntament de Taradell al millor treball de recerca de batxillerat. L’únic requisit és que la temàtica giri entorn de Taradell.

El premi està dotat amb 600 euros i pretén estimular la realització de treballs de recerca en llengua catalana i que tractin temes relacionats amb el municipi de Taradell. La presentació dels treballs es pot fer fins el 30 de novembre a les oficines de l’Ajuntament i el lliurament del premi es farà al gener, coincidint amb la festa major d’hivern.

Fins ara s’han fet vuit edicions i només la del 2015 va quedar deserta després de valorar els dos únics treballs que es van presentar. El premi el convoquen l´Ajuntament i el Consell Escolar Municipal. Podeu consultar les bases en aquest enllaç.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments