Inici Actualitat La UD Taradell celebra la Diada guanyant al camp del Pradenc

La UD Taradell celebra la Diada guanyant al camp del Pradenc

0
COMPARTIR

pradenc-udtaradell-20162

Segona victòria consecutiva del Tercera Catalana de la UD Taradell aquest diumenge a la tarda al camp del Pradenc en la segona jornada de lliga. Dos de dos pels homes de Jordi Freixas i Jordi Tubau, que han fet un partit molt seriós, sobretot al primer temps.

Durant els primers 45 minuts el domini ha estat taradellenc, portant la iniciativa en el joc. De fet, el primer gol del partit no ha arribat fins al minut 43, just abans del descans. Marc Font ha estat l’autor del gol rematant de cap a dins de l’àrea.

pradenc-udtaradell-2016Després del descans, els locals han estat l’equip que ha portat la iniciativa buscant l’empat. El Taradell s’ha defensat bé i ha tingut alguna ocasió esporàdica per sentenciar el partit. El 0 a 2 no ha arribat fins al minut 79. Arnau Oriol ha marcat un gran gol amb un xut des de la frontal que ha superat el porter per alt, just quan el Pradenc apretava més per aconseguir l’empat.

A falta de dos minuts, ha arribat l’1 a 2 definitiu, que ha fet que el Taradell encara hagués de patir per conservar el triomf. Amb dues victòries en dues jornades, la UD Taradell és colíder.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments