Inici Actualitat El taradellenc Jordi Araque, medalla de plata júnior als campionats del món...

El taradellenc Jordi Araque, medalla de plata júnior als campionats del món de trial en bicicleta

0
COMPARTIR
©UCI/Zhykov
©UCI/Zhykov
©UCI/Zhykov

Del 29 d’agost al 3 de setembre la localitat italiana de Vermiglio-Val di Sole va acollir els Campionats del món de trial en bicicleta. Un taradellenc s’hi va proclamar subcampió. Jordi Araque, que des del febrer viu a Taradell i té els avis que són taradellencs des de fa molts anys, va obtenir la medalla de plata en la categoria júnior 26″.

©UCI/Zhykov
©UCI/Zhykov

El taradellenc ja sortia com un dels favorits per obtenir el títol i es va classificar segon a les semifinals. La final es va disputar el passat dissabte 3 de setembre amb els sis millors. El títol va ser pel favorit, el francès Nicolas Vallée. Jordi Araque va mantenir un frec a frec amb un altre francès, Noah Cardona, però en l’última zona el va superar per un punt.

Una altra medalla, per equips

Araque, però, va obtenir una segona medalla als campionats del món. Va ser també una planta en la prova per equips que va disputar juntament amb Abel Mustieles, Rafa Tibau, Eloi Palau i Irene Caminos.

Aquesta era la seva segona participació en uns Campionats del món. L’any passat, a Andorra, va ser vuitè en categoria júnior 26″. A més, aquesta temporda ja havia obtingut un segon lloc als Campionats d’Europa.

©UCI/Zhykov
©UCI/Zhykov
COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments