Inici Actualitat El CP Taradell enceta aquest dimecres els amistosos de pretemporada

El CP Taradell enceta aquest dimecres els amistosos de pretemporada

0
COMPARTIR

cp-taradell-recurs-2015L’equip de Primera nacional catalana del CP Taradell debuta en pretemporada aquest dimecres. Ho farà amb el primer amistós davant del CP Vic júnior a la pista vigatana a les 10 del vespre. Serà el primer dels cinc amistosos previstos abans del debut a la lliga el 24 de setembre.

Aquest dijous disputarà el segon i ho farà al pavelló El Pujoló de Taradell. A les 9 del vespre rebrà la visita del GEiEG de Primera divisió espanyola. Aquest dissabte hi tornarà a haver amistós. A les 6 de la tarda també al Pujoló partit contra el Calafell, també de Primera divisió espanyola.

El proper dimecres 13 de setembre el CP Taradell visitarà el CHP Sant Feliu de Codines (1a divisió espanyola) i, finalment, el dissabte 17 de setembre l’últim amistós serà a Roda a les 4 de la tarda.

El debut a la lliga serà el 24 de setembre al Pujoló davant de l’HC Piera. L’equip taradellenc, sota les ordres de Pep Rifà que complirà la segona temporada a la banqueta, va inciar els entrenaments el passat 29 d’agost. Pel que fa a jugadors, no hi ha novetats i es manté el mateix bloc de la temporada passada.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments