Inici Actualitat A principis d’octubre es farà un trial solidari per la campanya Arnau...

A principis d’octubre es farà un trial solidari per la campanya Arnau 97

0
COMPARTIR

desfilada-solidaria-arnau97

La família de l’Arnau Ricart, que va morir fa un any a causa de la malaltia X-ALD, organitzaran el proper 2 d’octubre un trial solidari per recollir diners en el marc de la campanya Arnau 97. La iniciativa es realitzarà al Mas El Ricart de Taradell i ja hi ha confirmada la presència del pilot de trial Adam Raga, sis vegades campió del món, i d’Eloi Palau, campió del món júnior 2016 de trial en bicicleta.

cartell-trial-solidari-arnau-2016El trial comptarà amb la participació d’altres esportistes i servirà per continuar amb la campanya Arnau 97 de recollida de diners per destinar-los a investigar la malaltia X-ALD. Per tant, el públic present també hi podrà participar, fent alguna aportació o consumint al servei de bar. Les inscripcions al trial es poden fer a Trialsport.

Paral·lelament, aquells qui no hi puguin assistir tenen l’opció de fer donacions a la campanya a través d’internet en aquest enllaç. Aquesta iniciativa se sumarà a la que es va fer l’octubre del 2015, impulsada per l’Associació de Botiguers de Taradell, que va recollir més de 20.000 euros i a l’Envelat 2016 (properament s’anunciarà la donació). Tots aquests diners recollits es destinen a la fundació IDIBELL, encarregada d’avançar en la investigació de la malaltia X-ALD.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments