Inici Actualitat La UD Taradell inicia la temporada guanyant el Viladrau a casa

La UD Taradell inicia la temporada guanyant el Viladrau a casa

0
COMPARTIR

udtaradell-viladrau-2016

Feia temporades que la UD Taradell no debutava a la lliga amb una victòria. Aquest dissabte l’equip de Tercera Catalana ho va fer derrotant al Viladrau per 4 a 2. Va ser un partit amb molta calor i xafogor on el Taradell va ser molt superior, però no va sentenciar fins a la segona part.

El ritme del partit va ser baix a causa de la forta calor, però la UD Taradell sempre va portar la iniciativa. Al minut 12 va arribar l’1 a 0 en una passada en profunditat a Marçal que es va plantar davant del porter i el va superar amb un xut per la seva esquerra. Era el minut 12, però en la jugada següent el Viladrau va estar a punt d’empatar en una arribada molt clara.

udtaradell-viladrau-20162Al minut 22 semblava arribar la sentència. Córner servit ràpid pel Taradell i Plade rematava amb el peu una centrad de Nadir. Era el 2 a 0 i el Viladrau no feia pràcticament perill i els locals eren molt superiors. Però als 23 minuts una passada enrere errònia en defensa de Ramdas va servir perquè el Viladrau fes el 2 a 1 i entrés al partit. Quatre minuts més tard arribava l’empat. Pèrdua al mig del camp i amb una passada el Viladrau superava tota la defensa i marca en un u contra u davant Pardo, el porter del Taradell aquest dissabte.

I podria haver estat pitjor, en els minuts més dolents del Taradell. Al 32 nova arribada del Viladrau que acabava en una vaselina que Pardo rebutjava a córner. Abans del descans, però, el Taradell va tornar a tenir el gol a l’abast. Primer Plade ho va provar en un xut des de la frontal que va desviar el porter i en la jugada següent centrada de Canó per la dreta, rebuig del porter i Ramdas xutava creuat amb la pilota fregant el pal.

A la segona part el Taradell va ser absolutament superior. Al primer minut Canó feia el 3 a 2. Recollia una falta servida en llarg i es girava per acabar xutant amb la dreta al fons de la xarxa. A més, al minut 54 el Viladrau va quedar amb inferioritat per una doble groga per agafada de la samarreta.

El Taradell no va tancar el partit i encara va haver de patir en l’única ocasió dels visitants al segon temps. Un error de Pardo a l’hora de blocar la pilota va oferir un xut creuat del Viladrau que va sortir fregant el pal. Era el minut 71. La sentència va arribar a un quart pel final. Centrada de Canó per l’esquerra, Arnau recollia la pilota i va cedir-la a Xente que arribant va empènyer-la a gol, malgrat que el porter va tocar la pilota.

Fins al final, només destacar el retorn de Pau Sanmartin que va jugar l’últim quart d’hora després de la lesió que va patir al primer partit de l’anterior temporada.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments