Inici Actualitat Taradell anirà a Berga en la mobilització de l’11 de setembre de...

Taradell anirà a Berga en la mobilització de l’11 de setembre de 2016

0
COMPARTIR

via-catalana-2013

La mobilització de la Diada de Catalunya, organitzada per l’ANC i Òmnium Cultural, serà descentralitzada aquest 2016. Hi haurà cinc punts de mobilització al territori català i a la gent d’Osona, i per tant Taradell, els toca anar a Berga. La resta seran Salt, Lleida, Tarragona i Barcelona.

Taradell forma part de la Regió 9 (Osona, el Lluçanès i el Ripollès) i ja s’han reservat autocars per traslladar-se a la capital del Berguedà, on la temàtica girarà entorn la cultura. A Taradell, fins i tot, hi ha autocars adaptats amb mobilitat reduïda. De moment, ja n’hi ha dos de plens.

A Taradell es poden comprar tiquets d’autocar a Can Vilaró, Sellés Moda Home-Dona, Llibreria Papereria Estel i Esports Autonell. El preu és de 10 euros per adults i 5 per als menors de 12 anys.

Tot i que Berga pot semblar més proper que Barcelona, es preveu que hi hagi dificultats d’aparcament per als qui hi vagin amb cotxe privat, ja que la ciutat no està adaptada per a rebre tanta gent. S’habilitaran els polígions industrials com a zona d’estacionament.

Les inscripcions per participar a la mobilització de la Diada i garantir que sigui un èxit es poden fer a través del web http://apunt.assemblea.cat. Osona té assignat el tram 13. De moment, hi ha uns 100.000 inscrits als actes de tot Catalunya.

Diumenge renovació de l’estelada al Castell

També cal destacar que aquest diumenge a la tarda es farà l’acte de renovació de l’estelada que hi ha al Castell d’en Boix. Com cada any es pujarà a peu fins al Castell per canviar la bandera que oneja. El punt de trobada serà la Plaça de les Eres a 2/4 de 6 de la tarda o la rotonda del capdamunt de Goitallops a les 6. Està obert a tothom.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments