Inici Actualitat Dos taradellencs treuen un app per trobar el professional per la feina...

Dos taradellencs treuen un app per trobar el professional per la feina que necessites

0
COMPARTIR

app-profesionappDos taradellencs, en Roger i en Pau Rodríguez Bernal, han posat al mercat una app a nivell estatal per trobar professionals que puguin fer-te qualsevol treball que necessitis. ‘Profesionapp‘ és el nom de l’aplicació que està pensada per facilitar el contacte entre la gent i qualsevol sector professional.

L’aplicació permet demanar pressupost a diferents professionals sense compromís i publicar quin tipus de feina es necessita ràpidament i des de qualsevol lloc. L’app es pot descarregar gratuïtament a Google Play o a l’App Store. Va néixer amb la idea de posar en contacte persones amb els professionals més ben qualificats de cada sector.

Des de l’1 de juny està al mercat. Segons Roger Rodríguez, la idea va sorgir ara fa dos anys quan vivia a Austràlia i va muntar una empresa de pintura. “Em vaig adonar de la dificultat d’arribar a la gent, ja que repartia fulletons oferint-me com a pintor, però costava molt. Fent un skype amb el meu germà va sorgir la idea de fer alguna cosa online”. Per això, aquests dos últims anys s’han dedicat a desenvolupar aquest projecte amb l’ajuda de diferents informàtics.

A través de ‘Profesionapp’, els usuaris poden publicar anuncis sobre qualsevol necessitat que tinguin. Els professionals que hi estan registrats reben al seu mòbil notificacions sobre ofertes de treball dels sectors que han seleccionat prèviament i, a través del xat, es poden posar en contacte amb les persones que han posat l’anunci per arribar a un acord.

L’app està en castellà, ja que, de moment, el seu àmbit d’actuació és tot l’estat espanyol. En aquestes primeres setmanes s’estan donant a conèixer. “Costa molt perquè som inexperts en noves tecnologies i des de fora sembla que hagi de ser mitjanament fàcil arribar a la gent”, assegura en Roger. La voluntat, però, és oferir una eina “molt econòmica” per a professionals, que sovint es gasten molts diners en publicitats, fulletons o flyers.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments