Inici Actualitat Possible estafa de recaptadors de fons pel sida durant el Mercat del...

Possible estafa de recaptadors de fons pel sida durant el Mercat del segle XVII de Taradell

0
COMPARTIR

recaptacio-sida-estafaDurant el mercat del segle XVII de Taradell, celebrat el 25 d’agost, la gent que hi passejava es va trobar amb dues o tres persones que demanaven diners per lluitar contra el sida. A través de gomets adhesius demanaven una aportació voluntària.

Aquest sistema, sovint força habitual, podria haver estat una estafa. En Jordi Altimir ens va fer saber que podrien ser estafadors, ja que ell hi va col·laborar i un dia després va trucar al telèfon de l’ONG que apareixia imprès en el gomet. La persona que va respondre a la trucada va dir-li que no sabia res de cap ONG. Des de Taradell.com també vam fer el mateix procés en dues ocasions, en la primera no ens van agafar la trucada i en la segona ens van penjar.

L’ONG, segons el gomet, porta per nom ‘Grupo Reinserción Social GRS’. Un nom que no apareix enlloc, ni fent cap rastreig a través de buscadors d’internet.

També hem parlat amb fonts de l’Ajuntament de Taradell que ens han explicat que no en tenen cap constància. Normalment, qui fa una campanya de recaptació ho ha de notificar a l’Ajuntament, excepte si són d’entitats solidàries de Taradell. Aquest no és el cas, ja que els qui feien la recaptació no eren del poble. Totes aquestes circumstàncies fan pensar que es tractaria d’una estafa.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments