Inici Actualitat Xevi Roura i Amàlia Fondos guanyen el 2n Bandoler Nocturn de Taradell

Xevi Roura i Amàlia Fondos guanyen el 2n Bandoler Nocturn de Taradell

0
COMPARTIR

2n-bandoler-nocturn-20163

Taradell va acollir aquest dissabte a la nit la segona edició de la cursa El Bandoler nocturn, un dels últims actes de la Festa Major de Taradell. Malgrat això i altres actes a la mateixa hora, la prova va comptar amb 45 participants.

2n-bandoler-nocturn-2016La cursa va tenir com a guanyador, en l’apartat masculí, a Xevi Roura que va tardar una hora i sis segons. Segon va ser Òscar Flores a poc més de 40 segons i tercer el taradellenc Marc Clapés a un minut i 40 segons.

El podi femení va estar format per Amàlia Fondos, primera, tardant una hora 25 minuts i 29 segons, seguida per Mònica Graciana a poc més de 6 minuts, i Montse Urbea a 9 minuts i mig.

Com sempre la sortida la van donar els bandolers d’en Toca-sons amb les seves trabucades. Els participants, que sortien i arribaven a la Plaça de les Eres, havien de completar un recorregut de 12 quilòmetres passant per llocs tan emblemàtics com el Castell d’en Boix, Mansa, el turó de l’Enclusa o les Cuines d’en Rocaguinarda. Tots ells havien de portar frontal.

El Bandoler Nocturn està organitzat pel CET Enclusa i el Centre Excursionista Taradell. També podeu veure aquest vídeo realitzat per Gerard Preseguer.

2n-bandoler-nocturn-20166

2n-bandoler-nocturn-20165

2n-bandoler-nocturn-20164

2n-bandoler-nocturn-20162

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments