Inici Actualitat Taradell es fa seu l’Envelat de la Plaça de les Eres 2016

Taradell es fa seu l’Envelat de la Plaça de les Eres 2016

2
COMPARTIR

envelat-2016

L’edició 2016 de l’Envelat de la Plaça de les Eres va confirmar el que ja s’havia vist el 2015. La gent de Taradell té ganes de festa major al centre del poble. De nou, va ser multitudinària la presència de gent, majoritàriament taradellencs, i de totes les edats: pares, mares, fills, nets, avis, adults, joves…

envelat-20162Tot i que aquest any el format era un pèl diferent, ja que l’Envelat es va adaptar al fet que a la tarda-vespre es celebrava el Toca-canalla (que també va passar per la Plaça de les Eres), la filosofia va ser la mateixa:oferir un acte popular. A més, enguany l’organització vam anunciar que un cop fet balanç i pagades les desepeses, es farà una aportació a la campanya Arnau 97, que recull recursos econòmics per investigar la malaltia X-ALD que es va endur el jove taradellenc Arnau Ricart. Ara mateix, encara no podem avançar res perquè no hem tingut temps de fer balanç i ho farem públic les properes setmanes.

La gent va gaudir de valent

envelat-2016-replicaCom ja es va fer en l’edició 2015, la Plaça de les Eres estava completament engalanda amb garlandes i bombetes de llum perquè l’ambient fos més de festa major. Les actuacions van començar més tard, cap a les 10 de la nit, i ho van fer amb els Rèplica. Una formació amb arrel taradellenca que va començar a animar el nombrós públic present amb versions de cançons. Mentrestant, el públic va poder seure en taules i cadires (alguns van haver d’estar drets) i sopar amb els entrepans de botifarra que es van servir.

La resposta va ser tan impressionant que es van vendre un miler de tiquets per a entrepans. Tots els qui en compraven van rebre un tira de rifa gratuïta i una polsera lluminosa. I és que cap a quarts de 12 es van rifar diferents obsequis per a tothom qui disposava de tires de rifa. Els premis eren: una tablet gentilesa d’Actis, un menú per a 2 persones al restaurant La Roca, un sopar per a 2 persones a La Galette, vals per a dues pizzes al Ciao Ciao, dos packs de cervesa artesana de Ca l’Albeert i dues samarretes de Taradelleja.

El karaoke va triomfar

envelat-2016-demortimersUna de les apostes d’enguany era el grup de Tiana, De Mortimers, que van oferir un espectacle basat en el karaoke. Era una incertesa saber com es rebria la proposta i si hi hauria participació. Al final, l’actuació de més de dues hores i mitja dels De Mortimer es va fer curta i molta gent es va quedar amb les ganes de cantar. I és que a dalt l’escenari s’hi van reunir molts participants que amb disfresses i perruques van oferir una nit molt divertida, acompanyats dels músics de Tiana.

El final de l’Envelat va comptar amb discomòbil amb Gigi Langostino que va animar els més incombustibles i que encara els quedava energia.

També cal fer mencionar la gran col·laboració que vam tenir d’empreses i comerços de Taradell on es va anar a comprar els productes i materials. Tots ells van mostrar una total predisposició a col·laborar i fer-nos les coses fàcils, després de saber que l’Envelat vol aportar el seu granet de sorra a la campanya Arnau 97.

També destacar la col·laboració de l’Ajuntament de Taradell, amb qui des d’un inici vam parlar per organitzar la part logística, i amb Protecció Civil Taradell, que van ajudar-nos en la gestió de la mobilitat.

Tot seguit, podeu veure més imatges i també un muntatge realitzat per en Gerard Preseguer i en Damià Álvarez:

envelat-2016-muntatge

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

2 Comments
més nou
més antic més votat
Inline Feedbacks
View all comments
Alfons
Alfons
25 agost 2016 22:05

Gràcies!!!!

Dolors
Dolors
25 agost 2016 18:17

Gràcies per la iniciativa. Gràcies per reivindicar la plaça de les Eres. Gràcies per fer-nos viure una Festa Major per a tothom. Enhorabona i endavant.