Inici Actualitat Vuit carretons participen a la recuperada baixada de Festa Major de Taradell

Vuit carretons participen a la recuperada baixada de Festa Major de Taradell

0
COMPARTIR

fm-taradell-2016-baixada-carretons

La primera edició de la recuperada Baixada de carretons de Taradell ha comptat aquest dimarts al migdia amb la participació de vuit participants. Tots ells han realitzat tres baixades per la Ronda dels Vilademany fins al punt de la rotonda Atlàntida, i una de conjunta al final.

Malgrat la gran calor que feia, molta gent no ha volgut perdre’s la baixada. Els participants amb diferents estils han completat sense problemes el recorregut. Hi havia carretons molt peculiars, des d’un recreant un vaixell pirata fins a d’altres amb un marcat estil de platja. A l’inici no ha faltat l’humor, ja que treballadores de la residència Vilademany han fet una baixada amb molt d’humor.

El Consell de Joventut de Taradell, organitzador de l’acte, ha premiat els participants amb vermut gratuït a la finalització. També s’han donat dos premis. El guardó al carretó més ràpid se l’han endut ‘New Ferrari’ de Mireia i Pau Montaña. Mentrestant, el premi al carretó més original ha estat per ‘Carretó playeru’ de Gil Puig pel seu peculiar fre realitzat amb una xancleta. Els dos premiats s’han endut 125 euros, cadascun.

fm-taradell-2016-patinadaD’altra banda, a primera hora del matí s’ha tornat a fer la bicicletada i patinada popular pel centre de Taradell. Uns 200 participants han fet un recorregut des del pavelló d’esports, en dos circuits: un pels de la bicleta i un altre pels que anaven en patins, patinets, etc. Tots ells han acabat el recorregut a la Ronda Vilademany per seguir la baixada de carretons. Podeu veure més fotos a la Galeria de Festa Major 2016.

Les dues activitats han comptat amb el suport i control de diversos membres de l’Associació de Voluntaris de Protecció Civil de Taradell, que durant la festa major realitzen tasques per gestionar la mobilitat i els carrers tallats.

fm-2016-baixada-carretons-muntatge

Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments