Inici Actualitat Les activitats infantils marquen el dilluns de Festa Major a Taradell

Les activitats infantils marquen el dilluns de Festa Major a Taradell

0
COMPARTIR

fm-taradell-2016-gimcana-infantil

Dilluns de Festa Major i activitats per als més petits durant tot el dia. Al matí als jardins de can Costa, el Puntal va organitzar una gimcana infantil. De fet, l’activitat estava organitzada per 10 joves voluntaris que fa poques setmanes van acabar el curs de premonitors.
fm-taradell-2016-circ2La gimcana va comptar amb la participació de 80 nens i nenes de 3 a 9 anys, que es van dividir en tres grups en funció de les edats. Van haver de superar sis proves diferents: agafar globus d’aigua, el joc del mocador, fer riure a l’altre, cantar, endevinar gustos o endevinar objectes només amb el tacte.

Mentrestant, a la tarda espectacle familiar a la Plaça de les Eres amb humor. La companyia Circ Los va presentar l’espectacle ‘Cabaré Paròdia’ amb multitud d’habilitats del món del circ que van engalipar a grans i petits.

Teniu més fotos a la nostra galeria de la Festa Major 2016, a l’apartat de galeria d’imatges.

fm-taradell-2016-gimcana-infantil2

fm-taradell-2016-circ

fm-taradell-circ-muntatge

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments