Inici Actualitat Lluís Toledo i Jordi Forcada campions del 14è Torneig de Festa Major...

Lluís Toledo i Jordi Forcada campions del 14è Torneig de Festa Major de Taradell

0
COMPARTIR

fm-taradell-2016-torneig-tennis-taula3

El passat divendres es va fer al pavelló poliesportiu la 14a edició del Torneig de Tennis Taula de la Festa Major de Taradell. A la jornada matinal el campió en categoria infantil va ser Lluís Toledo guanyant en una emocionant final a Jordi Codina per 3 a 2. El tercer lloc va ser per Arnau Torres. En categoria benjamí, novetat d’aquest any, el guanyador va ser Arnau Sánchez seguit de Genís Baucells i Genís Vilamala.

A la tarda es van disputar les categories sènior de tennis taula i la del torneig popular de ping-pong per a aficionats que ja és la segona edició. En la categoria de tennis taula el jugador del TT Mont-rodon ,Jordi Forcada, es va imposar per 3 a 2 a Josep Crusats. El tercer classificat va ser Rafael Montenegro i el campió de consolació Xinhe Ren, nou jugador del club taradellenc. En el torneig de ping-pong va guanyar per segon any seguit José Mª Sánchez superant a Pol Martínez, i la consolació va ser per en Mohamed Elouakili.

fm-taradell-2016-torneig-tennis-taula

fm-taradell-2016-torneig-tennis-taula2

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments