Inici Actualitat Joel Collell rebenta el cronòmetre i Montse Martínez torna a guanyar en...

Joel Collell rebenta el cronòmetre i Montse Martínez torna a guanyar en la 3a Cronodipòsit de Taradell

0
COMPARTIR

3a-cronodiposit-2016

La 3a edició de la Cronodipòsit de Taradell va superar el registre de participants amb un total de 40. A més, en categoria masculina el taradellenc Joel Collell va guanyar la prova establint un nou rècord absolut. Va tardar només 37,902 segons (l’anterior era de 38,58 segons) en recórrer el petit circuit pels jardins de can Costa i pujar els 108 graons fins al capdamunt del dipòsit de can Costa. En categoria femenina, la taradellenca Montse Martínez va guanyar per tercer any consecutiu i també va fer nou récord.

3a-cronodiposit-2016-joel-colellLa prova va tenir un alt nivell competitiu, ja que fins a 15 participants van tardar menys de 45 segons en completar el circuit. Aquest comptava amb 18 graons inicials, 18 més i 108 que té el dipòsit.

L’apartat masculí, a banda de Joel Collell, va tenir com a premiats a dos taradellencs més. Ignasi Casacuberta va ser segon (40,149 segons) i Oriol Sans tercer (40,199 segons). Un any més els participants van comptar amb un cronometratge professional per establir amb total precisió quin era el temps que feien.

Montse Martínez, sense rival

3a-cronodiposit-2016-montse-martinezEn l’apartat femení, Montse Martínez va guanyar per tercer any consecutiu. A més, va tornar a superar el rècord que ja ostentava ella mateixa. Va fer un temps de 46,038 segons (l’any passat havia fet 46,746). Un total de 7 noies es van atrevir a pujar fins al capdamunt de la prova. Segona va ser Fàtima Damiri de Vic (52,628 segons) i tercera Sandra Tarín de Taradell (53,570 segons).

Cal destacar que els tres primers classificats van tenir premi, però també es van sortejar obsequis per a la resta de participants. Podeu consultar tots els resultats (amb parcials del 1r sector i 2n sector (graons del dipòsit)) en aquest enllaç.

Premi a la millor foto a instagram

foto-guanyadora-instagram-3a-cronodiposit-2016Per tercer any la cursa comptava amb un concurs d’instagram perquè el públic present pugués guanyar un menú per a dues persones al restaurant Nonna Jovita. La foto escollida i premiada va ser aquesta de Lluís Pujadas que mostrava el dipòsit com a centre d’atenció tant dels participants com del públic present. Més de 70 imatges van competir per ser la millor. Els participants únicament havien de penjar una foto a instagram amb l’etiqueta #3acronodiposit.

La Cronodipòsit està organitzada per la web Taradell.com. Compta amb Bou STI S.L, Mas Gasala, Centre Mèdic Estètic Lourdes i Actis com a patrocinadors, i amb la col·laboració de l’Ajuntament de Taradell, Esports Autonell, CosFisicwell, Centre Excursionista Taradell, CET Enclusa, Masia Vila-rasa, Club Parc d’Esports de Taradell, Ca l’Albeert i el Xocolater de Taradell.

A continuació, podeu veure una àmplia galeria d’imatges de la 3a Cronodipòsit:

3a-cronodiposit-muntatge

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments