Inici Actualitat La UD Taradell planta cara però la UE Vic s’endú el Trofeu...

La UD Taradell planta cara però la UE Vic s’endú el Trofeu de festa major 2016

0
COMPARTIR

fm-taradell-2016-ud-taradell-vic4

Triomf de la UE Vic de Primera Catalana aquest diumenge a la tarda en el Trofeu Ajuntament de Taradell de festa major. La Unió Deportiva Taradell va perdre 1 a 4 en un partit molt igualat, sobretot, al primer temps. El partit va començar amb el servei d’honor de la nova pubilla de Taradell, Laura Sentmartí.

fm-taradell-2016-ud-taradell-vic3Amb un onze inicial taradellenc cada vegada més clar, malgrat els poc entrenaments de molts jugadors, es va veure un bon partit. Al minut 7, el Vic va tenir la millor ocasió, en una falta a favor davant de l’àrea dels taradellencs, però que va acabar a les mans de Nil.

El partit va estar molt igualat, però al minut 18 el Taradell es va avanaçar. Tala va aprofitar una falta per marcar el primer gol. El porter del Vic va rebutjar la pilota en primera instància, però aquesta li va rebotar a l’esquena per acabar dins la porteria. Després del primer gol, el partit no va canviar gaire fins al minut 34, quan el Vic aconseguia superar la defensa del Taradell i marcar el gol de l’empat.

Semblava que la primera part es tancaria amb l’empat, però quan faltava un minut pel descans va arribar l’1 a 2. El joc durant la segona part no va variar gaire, al minut 76 el Vic va marcar el tercer gol des de la frontal i amb només 3 minuts de diferència un altre gol a dos metres de la porteria que deixava el partit decidit.

fm-taradell-2016-ud-taradell-vic

fm-taradell-2016-ud-taradell-vic2

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments