Inici Actualitat Només els majors de 16 anys podran accedir a la Festa Jove...

Només els majors de 16 anys podran accedir a la Festa Jove de dins el pavelló d’esports

3
COMPARTIR

concert-miquel-roig-fm-taradell-20152

La Festa Jove de Taradell, ubicada al pavelló d’esports El Pujoló, cada any té dos espais: a dins del pavelló i a la carpa alternativa, situada a fora. Fins ara, a tots dos espais s’hi podia accedir sense la necessitat d’ensenyar el Document Nacional d’Identitat (DNI). No obstant, aquest any per entrar a l’espai de dins el pavelló, on hi tindran lloc els concerts, s’haurà d’ensenyar el DNI seguint la llei 11/2009, de 6 de juliol.

L’esmentada llei prohibeix l’entrada a menors de 16 anys en recintes tancats on hi hagi servei de barra on s’hi serveixi alcohol. Per aquesta raó, l’Ajuntament de Taradell i el Consell de Joventut han decidit que els joves menors de 16 anys només podran accedir a la carpa alternativa.

Cal recordar que el dijous dia 25 d’agost només hi haurà festa a dins el pavelló, la carpa alternativa comença l’endemà. És a dir, que els joves menors de 16 anys no podran accedir al pavelló el dijous.

També cal fer esment que a tothom se li demanarà el DNI per entrar el pavelló d’esports, ja que caldrà acreditar que es tenen 16 anys o més.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

3 Comments
més nou
més antic més votat
Inline Feedbacks
View all comments
Cesc
Cesc
19 agost 2016 0:10

Jo em pensava que l’alcohol era per a majors de 18 anys?

Josep
Josep
18 agost 2016 18:59

L’Ajuntament i els organitzadors preneu una gran decisió. S’hauria de prendre exemple altres entitats.

taradellenc
taradellenc
22 agost 2016 14:56
Reply to  Josep

Amb tots els respectecs és una bona iniciativa, però, res a fer ,els joves saben mil maneres de fer la seva festa, i desgraciadament l’alcohol és imprescindible, i dies així, és quan deixen que totes les seves represions surtin i alliberen totes les seves angoixes,… Si surt malament no serà culpa de l’organitzacio, és aquesta societat, que ho miris per on ho miris és dificil d’entendre…..