Inici Actualitat Els artistes taradellencs ja tenen les seves obres exposades per Festa Major

Els artistes taradellencs ja tenen les seves obres exposades per Festa Major

0
COMPARTIR

fm-taradell-2016-expo-artistes-locals

Com és habitual la Festa Major d’estiu de Taradell s’obre amb la inauguració de l’exposició dels artistes taradellencs que volen mostrar les seves obres. Durant aquests dies es podran visitar al vestíbul del Centre cultural Costa i Font.

fm-taradell-2016-expo-artistes-locals2Hi ha obres de 24 artistes amb un predomini de les obres pictòriques. Es tracta de Maria Bosch, Josep Blanch, Begoña Arconada, Carme Estellés, Ramon Curtichs, Josep Maria Bosch, Pilar Sala, Rosa Manzanares, Mercè Mercader, Maria Rosa Casals, Magí Bosch, Albert Comellas, Rosa Tarrats, Irene Peipoch, Montse Ariza, Mercè Romeu, Lorena Velázquez, Neus de Saavedra, Emiliano Moreno, Irene Casanovas, Josefina Costa, Joan Murfulleda, Eduard Bosch, Pere Roca i Anna Aparicio.

D’altra banda, aquest dijous també es va fer un acte festiu a la Residència Vilademany on la Coral del centre va oferir un concert a la terrassa. Aquest estava totalment engalanat de garlandes de ganxet que els usuaris han realitzat en les últimes setmanes, gràcies a la col·laboració de Som Dones.

fm-taradell-2016-concert-vilademany

fm-taradell-2016-concert-vilademany2

fm-taradell-2016-expo-artistes-locals4

fm-taradell-2016-expo-artistes-locals3

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments