Inici Actualitat Petit incendi agrícola aquest diumenge al vespre a Taradell

Petit incendi agrícola aquest diumenge al vespre a Taradell

0
COMPARTIR

incendi-agricola-taradell-agost-2016

Diverses dotacions dels Bombers de la Generalitat i efectius de les Agrupacions de Defensa Forestal van haver d’actuar aquest diumenge al vespre per apagar un petit foc que es va produir en terme municipal de Taradell. Es tractava d’un incendi en uns marges i part d’un camp agrícola, ubicat just al costat de la granja Puntí, a la zona de Bellpuig.

El foc, que es va produir cap a les vuit del vespre, no va passar a més ni va afectar gaire extensió gràcies a la ràpida intervenció. Aquest és el segon incendi menor que es produeix a Taradell aquest estiu, després que a finals de juliol cremessin unes bales de palla a la zona esportiva.

incendi-agricola-taradell-agost-20162

incendi-agricola-taradell-agost-20163

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments