Inici Actualitat La UD Taradell juga el primer amistós amb Les Preses amb moltes...

La UD Taradell juga el primer amistós amb Les Preses amb moltes baixes

0
COMPARTIR
Ignasi en el moment d'engaltar la pilota i fer l'1 a 1
Ignasi en el moment d'engaltar la pilota i fer l'1 a 1
Ignasi en el moment d’engaltar la pilota i fer l’1 a 1

El primer amistós del Tercera Catalana de la UD Taradell va servir perquè els jugadors comencin a agafar to físic, després de només dos entrenaments de pretemporada. L’equip taradellenc va perdre a la part final del partit, però cal dir que tres quarts de la plantilla no hi eren per diferents motius.

Malgra tot, el partit va servir per començar a agafar minuts i veure en acció alguna nova incorporació i algun jugador que està a prova. Per aquest motiu, la plantilla es va complementar amb algun juvenil i jugadors que entrenaran amb l’equip, però no en formaran part. Aquest és el cas d’Ignasi Casacuberta, que aquest any per motius d’estudis no podrà jugar, o Marc Sureda, taradellenc que viu a Alemanya on competeix amb un equip de futbol.

Les absències per al partit eren notables. No hi eren Canó, Carrillo, Àlex Chica, Plade Puigdesens, Plade Roma, Pau, Collins, Ramdas, Nadir ni Albert Muntal. Malgrat tot, es va veure una bona dinàmica i treball dels jugadors.

Marçal, autor del segon gol, controlant una pilota
Marçal, autor del segon gol, controlant una pilota

El primer temps es va acabar amb empat a 1. Els visitants es van avançar al minut 15 en un clar fora de joc. Però l’àrbitre va interpretar que el davanter de Les Preses no estava en la trajectòria de la pilota, malgrat que va recollir un mal rebuig defensiu per fer el 0 a 1. Al minut 23, però, es va veure el millor gol. Ignasi Casacuberta (jugador que aquest any no podrà jugar per tema d’estudis) va engaltar un xut que va entrar per tot l’escaire. 

Al segon temps, Les Preses es va avançar al minut 47 per un penal comès per Sans. Als 70, però, Marçal es va presentar davant del porter i el va superar amb un bon xut ras. Era el 2 a 2.

El marcador no es va moure fins al minut 84 quan Les Preses va estar molt afortunat, ja que un rebuig amb el cap de Nil va ensopegar amb un davanter visitant i li va quedar la pilota als peus per marcar a porta buida. I en temps de descompte va arribar el definitiu quart gol visitant.

UD Taradell 2 - Les Preses 4
0-1 (min. 15)

1-1 Ignasi Casacuberta (min. 23)

1-2 (p.) (min.47)

2-2 Marçal Sala (min.72)

2-3 (min.84)

2-4 (min.91)

Pel Taradell van jugar: Marc Pardo, Joel Collell, Raúl Rodríguez, Tala, Marc Sureda, Guillem Freixas, Marc Font, Vicente Tapia, Ignasi Casacuberta, Arnau Albert i Marçal Sala. També van jugar Oriol Sans, Guillem Serrabassa, Nil Murfulleda, Giménez i Àlex.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments